20

*10.05.2020 12:30
09.05.2020 19:30

Täna on Gordoni köögis peategelasteks köögi- ja puuviljad. Valmivad hõrgud salatid ja värskusest pakatavad desserdid.

19

*03.05.2020 12:30
02.05.2020 19:30

Gordon annab soovitusi ja retsepte, kuidas katta ahvatlev laud erilisemateks puhkudeks. Valmivad pidulikuma moega lamba, kana kui seapraad. Lisaks ka pisut mereande.

18

*26.04.2020 12:25
25.04.2020 19:30

Täna on Gordonil taas plaanis lihtsad ja vähe aega nõudvad õhtusöögid. Menüüs on erinevate katetega eineleivad ja nende juurde kuuluvad kiirelt valmivad komponendid. Gordon õpetab tegema salatikastmeid ja muidugimõista ei puudu laualt ka kiirelt kokku segatav magustoit.

17

*19.04.2020 12:25
18.04.2020 19:30

Õhtusöögid teleka ees. Selleks, et vältida teleka ees rämpstoidu nosimist, pakub Gordon välja erinevate lisanditega kiirelt valmivad pastaroad ja tervislikumad snäkid.

16

*12.04.2020 12:25
11.04.2020 19:30

Jätkame ahvatleva brunchimenüüga. Gordoni köögis valmivad magusad pannkoogid ricotta-juustuga ja kookosega, soolased pannkoogid krabiliha ja mascarponega ning toitev einevõileib. Nippe ja retsepte brunchi jaoks on Gordonil lisaks veelgi.

15

*05.04.2020 12:25
04.04.2020 19:30

Täna on teemaks brunchid. Gordon annab nippe, kuidas teha mitmekülgsete lisanditega munaroogi, pannkooke ja uhkemaid einevõileibu. Hea ülevaade kõigest, mis ühel pikale veninud hilisel hommikusöögil lauale kuuluda võiks.

14

*29.03.2020 12:30
28.03.2020 19:30

Tänaseks teemaks on tasasel tulel ja aeglaselt valmivad toidud. Gordon valmistab nii seakõhtu ja lambapraadi.

13

*22.03.2020 12:35
21.03.2020 19:30

Gordoni köögis valmivad ribid, seakaelast valmistatud curry ja karamelliseeritud viigimarjad ricottajuustuga.

12

*15.03.2020 12:30
14.03.2020 19:30

Täna õpime selgeks veel lihtsaid ja soodsaid retsepte, valmib praetud munaga rosti, õunakrõbedik ja isetehtud gnocchid.

11

*08.03.2020 12:35
07.03.2020 19:30

Täna õpime selgeks veel lihtsaid ja soodsaid retsepte, valmib praetud munaga rosti, õunakrõbedik ja isetehtud gnocchid.

10

*01.03.2020 12:20
29.02.2020 19:30

Täna õpime selgeks veel lihtsaid ja soodsaid retsepte, valmib praetud munaga rosti, õunakrõbedik ja isetehtud gnocchid.

9

*23.02.2020 12:20
22.02.2020 19:30

Täna õpime selgeks veel lihtsaid ja soodsaid retsepte, valmib praetud munaga rosti, õunakrõbedik ja isetehtud gnocchid.

8

*16.02.2020 12:35
15.02.2020 19:30

Täna õpime selgeks veel lihtsaid ja soodsaid retsepte, valmib praetud munaga rosti, õunakrõbedik ja isetehtud gnocchid.

7

*09.02.2020 12:35
08.02.2020 19:30

Täna õpime selgeks veel lihtsaid ja soodsaid retsepte, valmib praetud munaga rosti, õunakrõbedik ja isetehtud gnocchid.

6

*02.02.2020 12:35
01.02.2020 19:30

Täna õpime selgeks veel lihtsaid ja soodsaid retsepte, valmib praetud munaga rosti, õunakrõbedik ja isetehtud gnocchid.

5

*26.01.2020 12:35
25.01.2020 19:30

Täna näitab Gordon, kuidas teha säästlikult parimat toitu. Ta retseptide hulgas on maitserikas vorstiriis, röstitud makrell küüslaugu ja paprikaga ning unustamatu lambaliha praeleivaga.

4

*19.01.2020 12:35
18.01.2020 19:30

Täna õpime selgeks veel lihtsaid ja soodsaid retsepte, valmib praetud munaga rosti, õunakrõbedik ja isetehtud gnocchid.

3

*12.01.2020 12:35
11.01.2020 19:30

Täna õpime selgeks veel lihtsaid ja soodsaid retsepte, valmib praetud munaga rosti, õunakrõbedik ja isetehtud gnocchid.

2

*05.01.2020 12:35
04.01.2020 19:30

Jätkub Gordon Ramsey kokanduskursus. Selles jaos õpime, kuidas asjad köögis lihtsamalt laabuvad, kuidas osta parimat kala ning valmistame koos tshilli-lihaga täidetud salatilootsikuid ja posheeritud lõhet.

Vaata saadet

1

*29.12.2019 12:35
28.12.2019 19:30

Tuntud meisterkokk Gordon Ramsey omab 25 aasta pikkust kokakarjääri. Teda on õpetanud maailma parimad ja ka tema on välja koolitanud parimaid. Oma kokanduskursusel õpetab ta, kuidas valmistada 100 lihtsat rooga, millele võib kindel olla ning jagab köögis tarvilikke nippe. Esimeses saates õpetab ta meile, kuidas enesekindlalt praepanni kasutada ja sellel roogasid valmistada. Samuti õpime nuge teritama.